Leszokás kalkulátor

A cigarettázás abbahagyásának eredménye számokban

Leszokás kalkulátorAz alábbi kalkulátorral kiszámolhatja, hogy mióta abbahagyta a dohányzást (ehhez gratulálunk!), mennyi cigarettát nem szívott el, mennyi pénzt nem költött el rá, és mennyi mérgező anyaggal nem károsította saját és környezete egészségét.

A kalkuláció természetesen nem lehet pontos, csak hozzávetőleges adatokat szolgáltat, tekintettel a cigarettákban lévő anyagok változó mennyiségére, a változó árakra, stb...

A kalkulációhoz használt értékek:

  • 1 szál cigaretta kb. 1 gramm dohányt tartalmaz
  • 1 szál cigaretta elszívásával kb. 2 milligramm nikotin, kb. 6 milligramm kátrány és kb. 5 milligramm szénmonoxid jut az elszívó szervezetébe (főfüst)

Technikai információ: A kalkulátor használatához a Javascript engedélyezése szükséges.
A kalkulátor képes megjegyezni a beírt leszokási időpontot és egyéb adatokat, így később visszatérve az oldalra, nem kell azt újra beírnia. Ehhez a böngésző programjában engedélyeznie kell a cookie (süti) kezelését.

Mikor hagyta abba: (Év / hó / nap): / / Óra:

Hány szálat szívott naponta átlagosan:

Hány szálat tartalmazott egy doboz a kedvenc cigarettából:

Mennyibe kerül egy doboz a kedvenc cigarettából (Ft):

Megjegyezze a böngésző a beállított adatokat a későbbi kalkulációhoz? igen


„Nemdohányzó honlap” logó
Helyezze el Ön is a „Nemdohányzó honlap” logót a honlapján, és ezzel hívja fel a figyelmet a dohányfüstmentes élet fontosságára!
Leszokás kalkulátor
Számolja ki, mekkora összeget spórolt meg azzal, hogy leszokása óta nem költ cigarettára! Emellett megtudhatja, mennyi méreganyagot vitt volna be a szervezetébe, ha továbbra is szívná a mérgező füstöt...
Időjárás
© Copyright © Dohányzás.hu   |   Minden jog fenntartva!
addresses-registration .