Szerző: Tébaisz » 2014.03.09. 19:28
Vigyázat Cigisek!
Nehogy egész hónapra való füst-rudat, dohányt vásároljatok egyszerre, mert úgy jártok mint én.
Most szerencsére csak két nagy doboz LD-t vettem. Nagyobb dobozban volt mint szokott és 10 g-al kevesebb dohány volt benne, egyéb változást nem láttam rajta kívülről. Felbontás után ért a meglepetés: a kellemes dohányillat helyett kissé savanykás szag csapott meg, más volt a színe, álaga…
Na, ez nekem nem kell!
Visszavittem a NEMZETI Dohányboltba. Természetesen nem vették vissza, le sem vásárolhattam az árát. Az eladó, aki látásból már jól ismert kétségbeesve hívta a főnőkét: mi tegyen…? Abban egyeztek meg, hogy hagyjam ott a dohányt visszaküldik a szállítónak, azok bevizsgáltatják és ha rossz, akkor kicserélik. Majd telefonon értesítenek. Közben mások is panaszkodtak, hogy megváltozott megszokott cigarettájuk íze.
Másik dohányboltban azt magyarázták, hogy ezután csak „puffasztott” dohányt kapnak, ez okozhatja az íz, illat változását…
Mit bánom én, legyen puffasztott, de könyörgöm: ha megváltoztatnak egy terméket, szíveskedjenek felhívni rá a figyelmem!
Aztán majd eldöntöm, hogy úgy is kell vagy nem.
Így viszont félrevezettek, ami nekem 5400 Ft-omba került!