Én így szoktam rá...

Itt találod azokat a témákat, amelyek a dohányzásról szólnak. Ha rászoktál, leszoknál, vagy már el is indultál a hosszú úton a füstmentes (=egészségesebb) élet irányába, akkor itt a helyed.

Re: Én így szoktam rá...

HozzászólásSzerző: emoaron » 2012.11.26. 16:04

És most szakítottunk... fáj, de muszáj.
emoaron

HozzászólásSzerző: csikoszebra » 2012.10.26. 14:26

És mint tudjuk a tiltott szerelemnél nincs édesebb. :D
csikoszebra

HozzászólásSzerző: emoaron » 2012.06.18. 09:41

Amennyire szeretek cigzni, annyira utálom is... tiltott szerelem a miénk.
emoaron

HozzászólásSzerző: csikoszebra » 2012.05.16. 20:13

Nekem senki nem dohányzott a családomban, úgyhogy nem anyáméktól csentem az első szálat. Osztálykiránduláson voltunk, amikor este (tanár elől bujkálva, szülői tiltás ellenére persze...) rágyújtottam, illetve beleszívtam életem első cigijébe kék sophie volt talán... Emlékszem arra a felismerésre, hogy bakker ezt nem szabad, de kurvajó... Ezzel a vívódással éltem még úgy 1-2 évig, majd megvettem életem első doboz cigijét és azóta nem volt megállás. Most volt egy időszak amíg le tudtam tenni, de még mindig kurvajó... :(
csikoszebra

HozzászólásSzerző: Doky » 2011.05.11. 12:40

Én annó 12éves lehettem mikor anyumtól csórtam 1 szál kék helikont :) 1,5 napig voltam olyan rosszul tőle, hánytam, szédültem, fejem fájt.. minden bajom volt.. aztán mégis rászoktam :/ most 2 hete szedem a kudzu tablettát, kezd elégé hatásos lenni, kezdek arra rájönni hogy minek cigizek? És 1re kevésbé kívánom, szóval ezt csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! 4800ft 90 szem.. ha elfogy a 90 szem, még azért 1el nem árt venni, 1re kevesebbet szivok, egyszerűen nem kell, minek. napi 5-6 szálat elszivok még de napi 1 dobozzal szivtam amíg nem szedtem, és hiszek benne! Tényleg jó, átmentem mindenféle tapaszon, nikotinos rágón, e-cigin.. mindenen és nem tudtam leszokni.. ez ténylegesen jó!!
A nikotin függőségtől tényleg megszabadít, csak rendesen kell szedni.. a megszokásról viszont az embernek kell leállnia!! Ez tény ! :)
Doky

HozzászólásSzerző: nita » 2011.02.18. 15:47

Én 16 évesen szoktam rá a dohányzásra. Akkori párom erõs dohányos volt (mai napig az), számtalan alkalommal,sokféle módon megpróbáltam leszokni. Egy éve e-cigit is beszereztem, még a tapasz után... Szerencsére már kiszabadultam soha többé nem kívánkozom vissza!!!
nita

HozzászólásSzerző: nita » 2011.02.18. 15:41

válasz csikoszebra hozzászólására:

Amíg nem dohányoztál, mi csökkentette a feszkót? Feszültség akkor is volt,nem? A cigi csak azt a feszültséget csökkenti -azt is csak részben- amit a nikotin vált ki. Nem én jöttem erre rá, olvastam (Allen Carr), de egy hete feszültségmentes vagyok 16 nyomorult,feszkós, bagós év után!!! Kívánom, hogy te is megtapasztalhasd ezt a nyugalmat, felszabadultságot.:-)
nita

HozzászólásSzerző: emoaron » 2011.02.11. 13:31

Ez még nem volt olyan rég, kb 1 éve. Egy osztálykiránduláson próbáltam ki.Fogadásból. Mondtam haveromnak, ha 5ös lesz az uccsó töri zh-m, elszívok vele 1 blázt a kecóban, ahová mentünk utána. Fura volt, de nem köhögtem, kicsit kessernyés volt. Utána meg kiszáradt a szám, de mára megtanultam "kezelni":)
emoaron

HozzászólásSzerző: csikoszebra » 2011.02.08. 13:32

Engem tipikusan a csorda-szellem vitt a dologba. De valahol evidens volt, hogy rászokom, mivel anyumék is dohányoznak a mai napig. De nem bánom, tudom, hogy ez egyfajta pót-cselekvés, de kell vmi ami levezeti a feszkót.
csikoszebra

HozzászólásSzerző: guzsaj » 2011.01.02. 20:50

Nahát... jó ez a topic :-)
Én 16 voltam, osztálykirándulás volt. A legjobb barátnõm meg egy srác vittek bele. Emlékszem, milyen kárörvendõen figyelték, hogy vajon köhögök-e, de én egybõl letüdõztem és furcsamód semmi bajom nem volt tõle... sõt, ízlett... csodálkoztak, és én is. Aznap még elszívtam pár szálat. Éjjel meg intenzíve álmodtam azt, hogy dohányzom, szivarozom pipázom, füst mindenhol, minden szinten... úgy éreztem, mintha unlock-oltam volna valami régóta bennem szunnyadó dolgot... úgy éreztem, hogy ez egy remek játék. Aztán elvesztette a különlegességét a dolog, mondanom sem kell.
guzsaj

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgás a dohányzásról, leszokásról, rászokásról