Én ha beírom az adataimat, a kis ablakban uhyanúgy a honlap látszik. Görgetni ugyan nem tudom, de ha az egérrel végig kijelölöm látom, hogy a honlap jelent meg pontosan, az alján pedig a kalkulátor, ahová újra be tudom írni az adatokat. Ilyet még nem tapasztaltam.
Ahogy látjátok, átváltozott a Dohányzás.hu fóruma, egy ismert, elterjedt fórummotort alkalmazunk mostantól, amely az eddigieknél több lehetőséget nyújt számotokra (szövegformázás, avatarok, aláírás, stb stb...), és ezzel reméljük még aktívabbá váló témákban folytatódnak a társalgások.
A korábbi fórumból átemeltük az aktív tagok regisztrációit (akik hozzá is szóltak a témákhoz) és a hozzászólásokat is (amelyekhez tartoznak nem törölt tagok. A bejelentkezési adatok (login név és jelszó) nem változtak meg.
Mindenkinek jó egészséget és füstmentes szép napokat kívánunk! a Dohányzás.hu csapata
sziasztok!
szerintem is kicsit fel lehetne turbózni a fórum felületét, pl nem lehet beállítani, hogy kinek válaszolok, nincs avatar... jó kis hely ez, egész sokan vannak a többi leszokós fórumhoz képest, jó lenne ha kicsit jobban nézne ki.
az oldalt is állati régen frissítették, pedig mindig lehet érdekes cikkeket találni a cigirõl, dohányzásról, vagy pl. civil megmozdulásokról (NINCS DE kampány)..
a Leszokni de hogyan fórumban Laura és TDK nevû júzerek súlyosan alulmúlják a színvonalat. Amennyiben van lehetõség a moderációra, azt hiszem meg kéne fontolni a használatát.