Dühöngő - itt add ki a mérged!

Mikor a rágó, jo-jo és apróhangya szedés már kevés, itt ki lehet adni a mérget - bizonyos keretek között

Re: Dühöngõ - itt add ki a mérged!

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.18. 20:24

válasz Sepoivi hozzászólására:

orika tornázott:-D:-D:-D közben tv-t nézett...lifenetwork-ot:-D nekem sosem volt 5-nél több tv csatornám...most pedig van 53.... mert szolgáltatót váltottam...jajjjj...annyira jó...én rengeteg energiát mertek mások sorsából...küzdelmeibõl...sok mûsor van, ami az életmódváltással foglalkozik

azt hiszem azt kell írnom...nem...már nem gondolok a cigire...azt azért nem mondanám, hogy eszembe sem jut, hiszen a világ körülöttem tovább mérgezi magát és hát nem vagyok vak...látom, hogy füstölnek...de teljesen immunis vagyok...nincs bennem sóvárgás...teljesen olyan, mintha sosem cigiztem volna:-D:-D:-D
és egyébként is...olyan vagyok, mint Dorka...most teljesen a testprojektem köti le a figyelmemet...megtervezem, hogy mit fogok másnap enni...beszerzem, megcsinálom....és közben tudatosan sok folyadékot iszom és tornázom...mert...HA LETUDTAM SZOKNI A CIGIRÕL, AKKOR NINCS ELÕTTEM AKADÁLY, MINDEN ÁLOM MEGVALÓSÍTOM:-D
ori

HozzászólásSzerző: Sepoivi » 2011.01.18. 19:54

Szép jó estét mindenkinek!Hát nem tolong itt senki.Mi újság van Dorka,Ori?Már neked eszedbe sem jut a cigi....Imzami,nem akarsz még jelentkezni?Hát velem minden a régi...Addig is puszi mindenkinek,amíg nem írtok!(D)
Sepoivi

HozzászólásSzerző: Dorka25 » 2011.01.17. 22:08

Sehogy, életed végéig viselned kell!!!:-D:-D
Dorka25

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.17. 21:59

hááááát...én nem írnék erre semmit... mivel nincs gyerekem, nincs saját tapasztalatom...de az való igaz, látom a környezetemben, hogy kisgyerek kis gond, nagy gyerek, nagy gond:-D:-D
ori

HozzászólásSzerző: Sepoivi » 2011.01.17. 21:49

válasz ori hozzászólására:

Hát sok sikert meg erõt mindenkinek.Most rám is rám fér,tiszta idegbeteg vagyok.De úgy kel nekem....A kisfiam is felbosszantott mert kamaszodik és a saját feje után akar menni,a 16 éves lányom meg szerelmes akar lenni...õrület...hogy kel ezt túl élni???....No és a fõnököm...Dorka..egyet értek veled...ezek mindíg csak rosszabbak lesznek...és napi 40 cigit szív az orrom alá...hát nem ránk fér az erõ???:~(:~(:~(
Sepoivi

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.17. 21:44

jahhhhh...csak hát nálunk nem így volt...én letettem...és egy szóval sem mondtam neki, hogy Õ is tegye le...Õ döntött így...persze én tudtam, hogy így fog tenni, hisz meg akarta nekem mutatni, hogy Õ is van ennyire erõs...én abban bíztam, hogy fél év alatt megerõsödik annyira, hogy ez már nem fog problémát okozni neki...tévedtem...na de reménykedem, hogy most lelkileg újra összeszedte magát és jön velem tovább ezen az úton:-D:-D
üdv: Lenin-né:-D:-D:-D:-D
ori

HozzászólásSzerző: Dorka25 » 2011.01.17. 21:41

Az sose fog megjavulni...........de errõl ne is beszéljünk.:-D

Orikám ha megnyerem a lottót akkor kifizetem a hiteleteket :-D:-D

imzami tessék jelentkezni!
Dorka25

HozzászólásSzerző: Sepoivi » 2011.01.17. 21:37

Imzami remélhetõleg hamarosan jelentkezik!Látod Ori,Imzami az élõ példa.A férje unszolására tette le,és milyen nehéz néha másnak megfelelni,ha mi magunk nem úgy gondolunk dolgokat.Imzaminak is nehéz,mert nem õ akarta...Valahogy rá kell venned a párodat,hogy úgy gondolja,hogy ez az õ akarata.Emlékszem egyszer azt írtad valmelyikünknek,hogy próbálj meg más síkon gondolkodni,hidd,hogy te akarod..Hát harcra fel....:-)Szia Dorka,mi újság veled?A fõnököd már megjavult?
Sepoivi

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.17. 21:32

válasz Dorka25 hozzászólására:

:-D:-D Te Dorka...ha kifizeted a hitelünket...egye fenyõ...nem bánom, ha rágyújt:-D:-D ez az én kompromisszumos javaslatom:-P:-D:-D:-D
ori

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.17. 21:21

de hogy sértettél meg...nagyon sokszor megdícsérem, de sajnos nála ez nem motiváló, mert igazából Õ csak a pénz miatt tette le...számára napi két doboz cigeretta nem egészségtelen, pusztán csak struccpolitikából, mert ezidáig semmi egészségügyi problémája nem volt...azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy ez nem fog örökké tartani....nyilván én pedig önzõ vagyok, és azt szeretném, hogy sokáig egészséges legyen...

én most megbeszéltem magammal, hogy nem fogom szekálni, vannak más témák is amiben nagyon nem egyezik a véleményünk...rá fogom bízni, hogy hogy kívánja leélni az életét...felnõtt ember...döntsön...és a döntéseinek vállalja a következményeit...nagyon szeretjük egymást, bízok benne, hogy átlendülünk a nehézségeken(L)

imzami különben merre kóricál??
ori

ElőzőKövetkező

Vissza: Gumiszoba