Dühöngő - itt add ki a mérged!

Mikor a rágó, jo-jo és apróhangya szedés már kevés, itt ki lehet adni a mérget - bizonyos keretek között

Re: Dühöngõ - itt add ki a mérged!

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.21. 19:36

válasz Dorka25 hozzászólására:

az uram dolgozik, most délutános...22,30-ra ér haza, utána még elindulunk Biatorbágyra:-) különben jól van, 3 hónap alatt már ötször elakart költözni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

én most értem vissza a futásból...és juhhhhééééé...van egy hírem...a standard, nem sztreccs gatyám ma rám jött!!!!!!!!!!! persze csak felsõ tüdõlégzéssel, de akkor is...eltudtam benne menni dolgozni, mert még le is tudtam benne ülni:-))))))) ez pedig azt jelenti, hogy közeledek a kiinduló súlyomhoz...de nem mérem magam...majd valamikor februárban...most örvendezek:-D:-D:-D:-D:-D
ori

HozzászólásSzerző: Dorka25 » 2011.01.21. 17:00

válasz ori hozzászólására:

Irigylem õket, mert én sose tudom lóbálni a lábam, pedig kipróbálnám milyen érzés lehet :-D:-D
Mi a helyzet az uraddal?
Dorka25

HozzászólásSzerző: Dorka25 » 2011.01.21. 17:00

Irigylem õket, mert én sose tudom lóbálni a lábam, pedig kipróbálnám milyen érzés lehet :-D:-D
Mi a helyzet az uraddal?
Dorka25

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.21. 13:36

válasz Dorka25 hozzászólására:

együttérzek veled...van egy-két könyvelõ ismerõsöm:-D:-D egész hónapban lóbálják a lábukat...idõnként meg bele halnak a határidõkbe:-D:-D:-P:-P:-D:-D:-D
ori

HozzászólásSzerző: Dorka25 » 2011.01.20. 22:27

Angyalkának ma este 8-ig meló volt. Ma van az összes cég áfa bevallásának határideje......Angyalka robotolt ezerrel. Angyalka most nagyon fáradt........:-D:-D
Remélem ti jól vagytok.
imzami ne szégyeld, maradj továbbra is közöttünk!
Szép álmokat mindenkinek!
Dorka25

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.20. 19:18

Angyalka...neked ki adott engedélyt eltávra???:-D:-D:-D:-D
ori

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.19. 15:50

válasz imzami hozzászólására:

és amit elfelejtettem leírni...sose szégyeld magad...azt hiszed...nekem ez volt az elsõ és rögtön sikeres leszokási kísérletem???...áááááááááá dehogy...volt már vagy 5...ha nem pont ennyi, de itt körül...és legtöbbször 3-4 hónap között, de volt, hogy az 5-ikben véreztem el...valahol meg kell érnie valaminek itt belül....amikor is nem úgy éled meg, hogy egy jó dologról kell lemondanod, hanem hogy távol tartod magad egy rossztól...és akkor sikerülni fog...asszem errõl ír Alan Carr is
ori

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.19. 08:50

válasz imzami hozzászólására:

:-(:-(:-(:-(:-(

sajnálom imzami:-(

azt kívánom, hogy minél hamarabb érjen meg benned az elhatározás!!!
ori

HozzászólásSzerző: imzami » 2011.01.18. 21:45

Sziasztok csajok! Látom jól vagytok...:-D velem az a helyzet hogy pontosan ma egy hete sajnos elbotlottam....:-( A legjobban itt elõttetek szégyenlem magam és sajnálom hogy csalódást okoztam nektek!:-( Az biztos hogy ha újra fogom kezdeni az úgy lesz hogy ha ÉN AKAROM!!!! és nem mert más mondja! Nem akarok mentegetõzni de már elég súlyos méreteket öltött a depresszióm és nem bírtam tovább! A családom már konkrétan orvoshoz akart küldeni... Biztos vagyok benn hogy meg fog születni BENNEM!!!! az újabb elhatározás hamarosan! Mindenesetre örülök hogy megismertelek benneteket és köszönöm nektek ezt a 4 hónapot, és hálás vagyok minden segítõ szóért! Hát ennyi röviden..... Minden jót nektek! (Azért néha majd benézek!)(D)
imzami

HozzászólásSzerző: ori » 2011.01.18. 20:27

válasz Sepoivi hozzászólására:

ma gondoltam rád sepoivi...beépítettem az étkezésembe egy salátát..én találtam ki magamnak...fehérkáposztát feldarabolok...hozzá keverek egy kis virslit...egy kis sajtot...egy kanál majonézt...egy kisdoboz kefírt..és egy felkockázott almát...hmmmmmm...nagyon finom...és borzalmasan laktató a káposzta miatt...az emésztõrendszer pucolásában meg egészen kiváló:-)
ori

ElőzőKövetkező

Vissza: Gumiszoba