Dühöngő - itt add ki a mérged!

Mikor a rágó, jo-jo és apróhangya szedés már kevés, itt ki lehet adni a mérget - bizonyos keretek között

Re: Dühöngõ - itt add ki a mérged!

HozzászólásSzerző: Kala » 2007.07.26. 16:30

válasz cichano hozzászólására:

20 és 40 között láttam a neten, de majd elnézek valami obipraktikerbricostore típusú helyre.
Kb. 90 rugót nem füstöltünk el a párommal, úgyhogy úgy döntöttünk, megérdemeljük. Ugye ti is így gondoljátok???
Szece, ha lejár a 90 nap grillezek neked valami fincsi husit meg zöldségeket és küldöm. Addig mondd meg lécci, hogy melyik a kedvenc kiterjesztésed! :-))
Kala

HozzászólásSzerző: Szece » 2007.07.26. 16:24

Nekem megjött a fõnököm (egyébként szabadságon van...) és kicsit belehúztunk a melóba!

ennék valami szilárdabb kaját is, pedig a Kedvesem kitett magáért. Nem is tudtam, hogy van ennyi féle gyümölcs a világon, mint amennyit a táskámba csempészett :-)
Szece

HozzászólásSzerző: cichano » 2007.07.26. 16:24

válasz Kala hozzászólására:

Jaj ne haragudj, ezt nem tudam :(( Sajnálom!

Persze csak vicceltem. Én speciel szeretm a szabadban sült kajákat. Pont a füstös íz miatt :)) Bár a szagok... Valszeg ez az elektromos elõnye! Amúgy mennyi egy ilyen cucc?
cichano

HozzászólásSzerző: Kala » 2007.07.26. 16:17

Látod én itt vagyok és már el is döntöttem, hogy elektromosat veszek. A faszén ízét majd hozzáképzeljük. Veszek még hozzá egy raklap Panthenolt is asszem - a kölkök miatt. De elõször is megvárom a fizut.
Kala

HozzászólásSzerző: Kala » 2007.07.26. 16:08

Nem hinném, hogy a családom örülne ennek a menüs megoldásnak. Amúgy szeretek fõzni, csak izgalmasabbá akarom tenni a hétköznapokat - hû, ez elég gagyira sikeredett.
Amúgy meg nincsen anyukám.:-(((
Kala

HozzászólásSzerző: cichano » 2007.07.26. 16:02

Mindenki eltûnt?

Elromlott a légkondivagy mi?

Vagy együtt keresitek a sütõt? :))
cichano

HozzászólásSzerző: cichano » 2007.07.26. 15:42

válasz Kala hozzászólására:

Sziasztok!

Kala szerintem ne vegyél! Fizess be menüre valahova, hétvégén meg kérd meg Anyát hogy fõzzön, vagy sógornõt. De vannak olyan éttermek amik hétvégén i készítenek menüt! Na ennél tisztábbat és egyszerûbbet nem tudok!!!!

:))))
cichano

HozzászólásSzerző: riari1 » 2007.07.26. 15:40

válasz Szece hozzászólására:

Szece, nem lettél éhes ezektõl a húsos hozzászólásoktól?
riari1

HozzászólásSzerző: riari1 » 2007.07.26. 15:39

Ha erkélyen akarod használni, gondolom, az elektromos jobb (szerintem tisztább, nem kell folyton faszénrõl gondoskodni meg ilyenek), egyébként meg pont az elektromost nem ismerem. Olvastam a grillezésrõl korábban, hogy egy dohányos hosszabb idõ alatt képes csak (hónapok) annyi károsanyagot elszívni, amit egy ilyen faszénes grillezéskor beszippantunk. Hát nem tudom, lehet, hogy ezt a hírt olyan cég kezdte el terjeszteni, aki grilleket gyárt:) Ha viszont a másik oldalát nézem, állítólag a faszenes grillezéskor olyan ízek keletkeznek, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Lehet, hogy nem segítek, hanem inkább megnehezítem a dolgod? :-)
riari1

HozzászólásSzerző: Kala » 2007.07.26. 15:24

válasz alma1 hozzászólására:

Én is híztam, csak rajtam látszik is, de le van ööööö ... sajnálva.
Nagy segítségre lenne szükségem. Kitaláltam, hogy veszek egy grillezõt, amit - nem kerti - teraszon, magyarul erkélyen lehet használni. Olyan jó dolgokat lehet csinálni és nem kell mindig agyalni, hogy mit fõzzél és még élvezetesebb is. Na szóval: nincs valakinek tapasztalata, hogy milyet érdemes, faszeneset vagy elektronikusat ... vagy egyéb ötlet, pl., hogy ne vegyek.
Kala

ElőzőKövetkező

Vissza: Gumiszoba