Én így szoktam rá...

Itt találod azokat a témákat, amelyek a dohányzásról szólnak. Ha rászoktál, leszoknál, vagy már el is indultál a hosszú úton a füstmentes (=egészségesebb) élet irányába, akkor itt a helyed.

Re: Én így szoktam rá...

HozzászólásSzerző: Ancsa » 2007.08.26. 10:08

válasz ecigi hozzászólására:

Hess innét!!!!!!!! DOHÁNYOZNI NEM LEHET EGÉSZSÉGESEN!!!!!!
KI VAGY ÉS MI A CÉLOD EZZEL? VAGY CSAK UNATKOZOL?
Ancsa

HozzászólásSzerző: Tûz_Elek » 2007.08.25. 23:05

Kellemes kis esti mese következik. Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiúcska, akit úgy hívtak hogy: Szerény Személyem. Szerény Személyem viszonylag kellemes életet élt, amíg egyszercsak kicsi életébe - mint sok még sok más embernek is - belelátogatott Szerelem Bácsi. Nos Szerény Személyem nagyon élvezte a helyzetet, boldog volt, ám egyszer csak kis barátnõje Elhagyó Enikõ úgy döntött, hogy a tökéletes és antiego Szerény Személyemet kicsinálja. Szerény Személyemmel szakított a kicsi lányka, és ekkora mesehõsünk megvásárolta magának elsõ doboz piros Pall Mall-jét. Bánatában Szerény Személyem elszívta az elsõ doboz cigarettáját. Ezután bohókás mesehõsünk elõsször csak egy héttel késõbb, majd már naponta hívta magához a tengerentúli szépséget. Így lett a boldog kis fiúcskából nikotin függõ, depressziós kevésbé boldog középfiú.
Tûz_Elek

HozzászólásSzerző: necigi » 2007.06.18. 15:09

válasz ecigi hozzászólására:

elõre leszögezem..ne sértõdj meg,mert nem ez a célom,csupán szeretnélek felhomályosítani.
Ezen a fórumon az emberek szeretnének leszokni a cigarettáról különbözõ okok miatt,csak egy példát mondok:lassan ölõ méreg,de ezenkívül van még millió,itt most nem ez a lényeg.
Szomorú tény,hogy a dohánygyárak pénzes zsákai,mások nyomorúságából gazdagodtak meg,hozzásegítve õket a lassú öngyilkossághoz.
A NIKOTIN IS MÉREG.Még ha a te esetedben ez "méreg light" is.
Tudom,hogy nagy a munkanélküliség,de jó lenne,ha szakmát váltanál,mert ezzel nem segítesz,hanem rontasz,az amúgy is nehezen leszokó emberek próbálkozásainak sikerességén.
Ha pusztán jóindulatból jössz ide,és segítesz leszokni az embereknek,akkor minden tiszteletem a tiéd.Ha csupán nyereségvágyból kereskedsz itt,akkor felejtsd el ezt a honlapot,vagy hírdess pénzért.
Legalább annyival megtisztelehetted volna a fórumozókat,hogy valódi,saját gondolataidat osztod meg velük,és nem egy kiollózott marketinszöveget.
Való igaz,hogy néha elõkerül a "tapasz,vagy rágó",de láttál te már itt Nicorette ügynököt fórumozni?
necigi

HozzászólásSzerző: alma1 » 2007.06.15. 11:19

válasz rik hozzászólására:

ma van fognap? nem is tudtam:))
én sajnos úgy szoktam rá, hogy rosszkor voltam rossz helyen jó társaságban...mindenki cigizett, csak én nem...és egyszer csak a kezemben volt...aztán szép fokozatosan egyre többször fordult elõ...sajnos...
alma1

HozzászólásSzerző: rik » 2007.06.14. 22:33

válasz alma1 hozzászólására:

de most komolyan Alma....mit fognap holnap szólni a többiek ehhez??? hm? :)
rik

HozzászólásSzerző: alma1 » 2007.06.14. 18:29

válasz rik hozzászólására:

nem tudtam, hogy a bújócska a kedvenc játékod:)ipi-apacs:)
alma1

HozzászólásSzerző: rik » 2007.06.14. 17:57

most õszinte leszek...Alma miatt írok ide is..tom hogy megtalál :))))
rik

HozzászólásSzerző: cichano » 2007.06.05. 20:17

válasz teddy hozzászólására:

Szia!

Hát nem tudom ez függõség-e...
De ha csak ennyit szívsz akkor inkább el kéne hagynod! Szerintem ez elvonási tüneteket nem okozhat! Vagy olyan minimálisat hogy észre sem veszed!

Ezt azért írom, mert ebbõl csak több lesz! Egy idõ után mindenki többet kezd szívni! (persze kivételek mindenhol vannak). Nem hiszem hogy ez így túl bagy kárt tenne benned, de jót sem tesz az tuti! Jobb lenne nem belefolyni! Jobb nélküle!!!
cichano

HozzászólásSzerző: teddy » 2007.06.03. 20:49

szia én 24 évesen szivtam cigit persze titokban és nem tudom eldönteni hogy rászoktam e vagy nem
remélem letudod vonni a következtetést
gondolok egyett felmegyek a padra egy szál szofi ligtet annak is a felét elszivom igaz utánna egy kicsit rosszul éreztem magam de nem köhögtem egyáltalán és van ugy hogy a másik felét meg egy honap mulva szivom el és nem érzek semmi különöset szerinted tehet valami kárt bennem mert néha jól esik kérlek válaszolj
teddy

HozzászólásSzerző: Cav004 » 2007.04.16. 22:19

Az én elsõ cigim, több is volt mindjárt. Szereztünk egy dobod fecskelábas valami, felmásztunk a padlásra, és egy délután alatt elszívtuk báttyámmal. Lefelé meg majdnem leestünk.
Mondjuk én nem akartam sehová se tartozni, ott volt a cigi, felmentünk, talán mert tilos volt. Meg kiváncsiságból tudunk-e cigizni. Aztán rendeszeresedtek a felmenetelek, beszélgettünk, csináltunk együtt valamit. Rajtunk kívül nem tudta más, szóval nem megfelelési kényszerbõl cselekedtem. Utánna meg már a picébe, majd a wc-be merészkedtünk. Késõbb már általános lett. Sajna...
Cav004

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgás a dohányzásról, leszokásról, rászokásról