Szerző: CILLI » 2007.11.12. 00:51
Ok, engem talán nem küldtök el a fenébe, hiszen látjátok itt szenvedek már egy ideje, mostani eredményem:
No fumo desde hace 4 días, 7 horas y 35 minutos. En este tiempo he dejado de fumar 107,92 cigarrillos y me he ahorrado 11,60 Euros
Fordítás: nem dohányzom 4 napja , 7 órája, és 35 perce. Ezen idõ alatt nem szívtam el 107,92 cigarettát és megspóroltam 11,60 Eurót.
Szóval nekem is ajánlgatták ezt az ecigit, sõt én is láttam még jóval azelõtt, hogy elkezdtem volna a leszokós progimat és isten bizony nem vagyok ecigi ügynök, de nem akkora baromság az.... Tényleg nem a nikotin okozza a rákot, hanem a kátrány. A baj csak az, hgy a nikotin is okoz bajt, speciel nem rákot, hanem érszûkületet, emésztési problémákat, szív és érrendszeri problémákat. Rákot kevsébé. És hát azért ugye mégsem mindegy, hogy tüdõrákan halunk meg, vagy CSAK levágják a lábunkat. Az utóbbi pl. sokkal kellemesebb lehet nem?
Na jó, remélem mindenkinek van humora, aki erre járt és ezt elolvasta, viszont komolyra fordítva a szót a nagyobb baj tényleg a kátránnyal van. ezzel együtt le kell szokni és én sem óhajtok semmiféle ecigikkel kisérletezni, fõleg mert nálam pont a tüdõmben lévõ erekkel van a nagy baj....