Szerző: Zsoltu » 2005.04.10. 23:53
válasz Violin hozzászólására:
Ha valaki azt mondja, hogy a dohányzás nem is káros... - nos az szerintem elmebeteg. Nincs rá több érv, nincs értelme ilyen klinikai esettel vitázni, csak idõpocsékolás. Ennyi.
Forma-1 (azaz Formula 1):
Persze hogy a pénzrõl van szó, sosem mondtam mást. SÕT! CSAK a pénzrõl szól az F1, semmi másról. Sportnak már nemigen nevezhetõ, mert a csapatok anyagi helyzete gyakorlatilag megpecsételi a helyezésüket. Tehát nem is sport, inkább tisztán business. De ez offtopic.
Ami a lényeg, hogy elvileg már most sem lehetnem dohányreklám, mert az eü. miniszter kimondott ellenzése ellenére is engedélyezte Kóka, illetve baráti köre. Nyilván nem véletlenül...
Elsüthetném, hogy ismét nyert a bankárkormány, de ez már lejárt lemez, annyiszor és oly gusztustalanul így van ez, naponta láthajuk és szívhatjuk az eredményét. Aki ezt nem látja, az vak mint Stevie Wonder.
A kérvény beadását annyira késõre hagyták, hogy már esetleg elmaradt volna a magyar F1 futam, mert nem lett volna új nagyszponzor. Az F1 futam elmaradása meg népfelkelést okozott volna (joggal), ezért ez egy ocsmányul kitalált, kierõszakolt döntés volt. Láss a hírek mögé, mielõtt okosat akarsz mondani... le volt ez sakkozva, szerintem túl sok szakmabelit nem is lepett meg, persze annak ellenére még bicskanyitogató az egész. Neked persze nem, mert te nem látod a fától az erdõt - ezek szerint.