Szerző: Kirsten » 2005.08.31. 01:08
Sziasztok!
14-15 éves voltam,mikor elõször rágyújtottam.Emlékszem,hogy nagyon fulladtam tõle...a rászokás mégis fokozatosan,de hamarosan "megtörtént".
Most 21 éves leszek,és olyan rossz visszagondolni,hogy tulajdonképpen amióta az eszemet tudom,dohányzom.Volt 1-2 leszokási kísérletem,de pár napnál tovább sosem bírtam.Jött egy buli,vagy egy vizsgaidõszak...és kárbaveszett az addigi erõfeszítés!
Viszont már hónapok óta gyakran szédülök,(vérvételen is voltam...de semmi!!)Lehetséges hogy a dohányzás miatt van?De ha 6 éve nem reagál a szervezetem így rá...most létezik,hogy rosszul legyek tõle?
Szóval...ha ez az oka a szédülésemnek,ha nem,ELHATÁROZTAM,hogy megválok ettõl a förtelmes büdös életrontótól!!
Az szeretném kédezni,hogy a gyógynövényes cigit mennyire ajánljátok?És még egy kérdés:Ti el tudjátok képzelni (dohányosként)hogy ha majd nem dohányosként beültök egy pub-ba,nem gyújtotok rá??Hogy lehet azt megállni?Olyankor próbálom figyelni a nem dohányzókat...de nem sikerül rájönnöm,hogy mivel "kötik le" a kezüket? :-)
Lehet,hogy kérdéseimre nem fog senki reagálni...de jól esett,hogy leírhattam!!!!!
Zoli!Olvastam,hogy mennyire elszánt voltál...mi történt???
Snoopy!Neked pedig KITARTÁST!És persze minden leszokni vágyónak!!!
Kirsten