Sziasztok
Én 8 éve dohányzom 14 voltam amikor rászoktam.emléxem akkor nem gondoltam volna hogy rá fogok szokni azt hittem meg tudom majd állni hogy nem gyújtok rá de nem sikerült. velem is igy kezdödött mint Pano-val egyszer csak azt vettem észre hogy állandóan dohányzom és egyszerüen nem birom ki nélküle. probáltam párszor leszokni róla de nem sikerült. a legutolsó probálkozásom január elsején történt /újjévi fogadalom:)/ és január másodikán már ugyanugy dohányoztam. egy pár hete megint elkezdtem tanakodni rajta hogy le kéne szokni és el is határoztam magam. múlthét szerdán elballagtam a gyógyszertárba vettem egy hétre elegendõ nikotintapaszt és már 6 napja nem dohányzom.
elárulom nektek hogy álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen könnyû lesz az elsõ hét. az elsõ nap az nagyon könnyû volt akkor egyáltalán nem hiányzott a második nap este egy kicsit nehezebb volt mert péntek este lévén elmentem egy kicsit szorakozni és a sör mellé nagyon hiányzott de túléltem és szombat estére nem terveztem semmit mert nagy lett volna a kisértés igyhát a kezdeti nehézségeket átvészeltem már kezdem szép lassan megszokni. persze nem olyan sok ez a 6 nap de én reménykedem hogy sikerül leszokni.
én csak azt tanácsolom a leszokni vágyóknak hogyha segítség nélkül nem megy akkor próbáljátok ki a tapaszt vagy bármi mást mert állitom megsokszorozza az esélyeitek és meglátjátok sokkal jobb cigi nélkül!
pano neked meg sok kitartást kivánok remélem nem gyújtottál rá!